Drikkeflaske Peak Fitness Chill 0,5L

Velg Variant

Drikkeflaske Peak Fitness Chill 0,5L

Camelbak Peak Fitness Chill er en myk, sølesikker sportsflaske med ventilhette. Jet Valve - løsningen på flasken sørger for at tuten er selvlukkende, og 100% tett, når du ikke drikker av den. I tillegg kan du vri om tuten slik at den blir helt tett under transport. Flasken har en Double-Walled konstruksjon, som holder vannet kaldt opptil dobbelt så lenge. Hetten holder bakterier og skitt ute.

Flasken er meget lett, og har en revolusjonerende rektangulær avsmalende design, for optimal posisjonering i hånden. Har en fin bæresløyfe.
Flasken setter hverken smak eller lukt på innholdet. Den kan enkelt fylles ved hjelp av den store åpningen. Ventilen kan fjernes for grundig rengjøring.

Volum: 0,5 liter. Vekt: 103 gram.


Pris 219,00 kr

Antall


Produktfarge

Sort / grå


Total pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Drikkeflaske Peak Fitness Chill 0,5L
stk.

   47 83 60 00
   mortenl@onlinereklame.noCamelbak®

CamelBak startet med en oppfinner som het Eidson (ikke Edison). Det store gjennombruddet kom, i 1988, da han rett og slett angrep problemet fra en ny vinkel. Hvis det ikke var plass til mer vann på sykkelen, måtte rytteren bære det. Det virker logisk. Den gangen var det imidlertid en ny tanke. Og med dette utgangspunktet ble CamelBak født.

CamelBaks ideer og innovasjoner vokser fortsatt ut fra denne tilnærmingsmåten. Noen ganger er det bare et svakt skifte i perspektiv som skal til før en gjenstand (eller løsning) fremstår i nytt lys, med skarpere fokus.

Behovet ? mer praktisk, raskere og mer effektiv væsketilførsel når man er aktiv ? har ikke forandret seg gjennom CamelBak-historien.


Vis samtlige produkter fra Camelbak®
Artikkelnummer CB18780010
Material BPA - fri Polypropylene, silikon, Eastman Tri
Emballasje Plastikkpose
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.