Kjelesett AdventurePrep + Cook Set

Dette er et kjele-, og kokesett sett bestående av ti deler. Den store kokekjelen på 1,5 liter, og medfølgende lokk er laget i rustfritt stål. I tillegg består settet av: sammenleggbar skjærefjøl, 2 x 591 ml bolle, lokk til bollene, stekespade og øse. Alt kan enkelt pakkes sammen, slik at settet tar liten plass i sekken. Dette settet passer fint for de fleste typer turer.
Alle deler er naturlig BPA- fri. Volum på kjele: 1,5 liter. Volum på bollene: 591 ml.


Pris 560,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Grå


Total pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Kjelesett AdventurePrep + Cook Set
stk.

   47 83 60 00
   mortenl@onlinereklame.noStanley®

Stanley som merke har en rik historie på over 100 år. Stanley termosen ble funnet opp av William Stanley Jr., som for alltid forandret måten varme drikker ble oppbevart og konsumert, i 1913. Han kombinerte vakuum isolasjon og styrken av stål i en portabel flaske da han oppfant ståltermosen vi kjenner og elsker i dag.

I århundret etter, har hans termos utviklet seg fra konsept til ikon og blitt en essensiell del av arbeidsdagen, reiser og friluftsliv.

Stanley har blitt en del av talløse opplevelser og enda flere delte minner. Vi har vært der i daglige kaffepauser og like mange måltider gjennom termoser, mattermoser, kopper og flasker. For hvert år som går, fortsetter vi å gjøre vårt ypperste for å utvikle tidløse, men moderne, løsninger til dagens utendørs opplevelser.


Vis samtlige produkter fra Stanley®
Artikkelnummer ST1001715017
Material 18/8 rustfritt stål.
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.