Kniv Grønnsakskniv  13,5cm

Kniv Grønnsakskniv 13,5cm

Hunter Premium Chef "mini" er en håndlaget og eksklusiv grønnsakskniv. Designet, utviklet
og produsert for hånd på vår fabrikk på Geilo.
Kniven er svært lett med et tynt og sylskarpt
knivblad. Vi bruker samme stål i kjøkkenknivene
som i en del av våre friluftsliv/jakt kniver.
dette medfører at kniveggen holder seg skarp og det er enkelt å slipe den opp igjen.
Formen på skaftet er det samme vi bruker på vår bestselger Brusletto Hunter,
som er solgt i mer enn 1,4 millioner eksemplarer. På dette skafte har vi gode tilbakemeldinger fra erfarende turfolk, jegere og fiskere. Skaftet er farget/oljet masurbjørk.
Knivbladet er designet til å være et svært godt verktøy på kjøkkenet, og denne kombinasjonen av skaft og knivblad har resultert i en fantastisk god kokkekniv.
Vi anbefaler å vaske kniven for hånd, da treskaftet ikke tåler oppvaskmaskin.
Det anbefales ikke å bruke kniven til å skjære i bein, da dette kan medføre skade på den tynne kniveggen.


Pris 1920,00 kr

Antall



Total pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Kniv Grønnsakskniv 13,5cm
stk.

   47 83 60 00
   mortenl@onlinereklame.no



Brusletto

Brusletto & Co AS ble etablert i 1896 av Rognald Brusletto.
Historien om malmbryting på Hardangervidda og håndverksmessig produksjon av sigder, ljåer, økser og sverd rundt Geilo startet allerede for 1500 år siden. Geilo ble tidlig i historien et etablert kraftsentrum for smiing av redskap til arbeid og fritid.

?Det er derfor en meget lang tradisjon som håndverkeren og industribyggeren Rognald Brusletto skriver seg inn i da han startet opp som kniv- og ljåsmed på Geilo i 1896. Da han tegnet og utviklet maskinhammeren basert på vannkraft åpnet han samtidig for en teknisk utvikling og industriell produksjon som skulle sette sitt preg på bedriften og lokalsamfunnet i flere generasjoner. I dag produserer Brusletto & Co finere sports- og turkniver.

Våre kniver er et viktig verktøy enten du skal på vandretur eller du skal jakte og fiske. Knivene er designet og produsert for å være i bruk. Formen på skaft og knivblad er forskjellig alt etter behovet du som bruker ønsker å dekke. Og ikke minst hva som ligger best i hånden din.
Stålet vi bruker er høyverdig knivstål. Det er behandlet, stanset ut og herdet til den optimale hardheten. Kniven skal holde lenge på skarpheten samtidig som den ikke skal være vanskelig å sette opp igjen når det trengs.
Vi bruker forskjellige tresorter i våre skaft så som masurbjørk, bjørk, oliventre, nøttetre og rotnøtt. Våre trematerialer kommer fra forskjellige steder og er ikke utrydningstruet.
Vi tilstreber en miljøvennlig produksjon og har retur-rutiner på restmaterialer der hvor det er mulig.
Vi er stolte av våre kniver, de er laget med erfaring samlet gjennom over 120 års produksjon.
Vår ide er at en kniv er følgesvennen på tur, et godt verktøy som skal hjelpe deg til å løse både små og store oppgaver. Den skal være ved din side... alltid!


Vis samtlige produkter fra Brusletto
Artikkelnummer BO96071
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.