EXENTRI Mini lommebok / kortholder i ekte skinn

Velg Variant

EXENTRI Mini lommebok / kortholder i ekte skinn

RFID beskyttet frontlomme. Lesbar baklomme. Rask tilgang. Kvalitetsmaterialer. Norsk design. 6 lommer for kort og sedler.

EXENTRI Miniwallet er en minimalistisk liten lommebok som rommer akkurat det du trenger. Det innovative og gjennomtenkte designet gir det beste av begge verdener; den skannervennlige baklommen kan enkelt avlese reise/adgangskort direkte fra lommen og RFID-blokk teknologien i frontlommen beskytter dine betalingskort mot elektronisk tyveri. På denne måten kan du reise/sjekke inn og betale enda raskere og sikrere.

Laget av de beste materialer med fokus på kvalitet, håndverk og miljø. Ekte skinn i høy kvalitet, som med tiden vil utvikle en unik patina kun skinn av høy kvalitet kan. Slitesterke sømmer av nylontråd. Innvendig plate i rustfritt stål for optimal stabilitet og holdbarhet. Lukkes med trykknapp for ekstra sikkerhet. Designet for å vare.

Leveres i en elegant gaveeske. Lommeboken kan preges med logo/tekst på forsiden, baksiden og på esken. En eksklusiv, unik og holdbar gave som kan brukes daglig i mange år. Registrert design.


Priser
Minste antall: 10 stk
Antall 10 25 50 100 200 500
Pris/stk 289,00 249,00 229,00 208,00 183,00 161,00

Antall


Produktfarge

Svart

Merking

Blindpreg

Blindpreg repeat


Total pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: EXENTRI Mini lommebok / kortholder i ekte skinn
stk.

   47 83 60 00
   mortenl@onlinereklame.noArtikkelnummer EX MIW 401
Material Ekte skinn og rustfritt stål
Dimensioner Ca. 90x60x10 mm
Vikt ca. 50 g
Paketering Elegant eske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkekostnad forutsetter trykkeklar original.